Kjære Sparebank1 Liv og Pensjon og Sparebank1 SR-Bank ASA

Dere har en jobb å gjøre når det kommer til kundeservice…

Jeg har hatt en forsikring hos dere siden Sparebanken Vest gikk ut av Sparebank1, men de siste 3 årene har jeg aldri mottatt noe fra dere (informasjon om forsikringene etc…) I følge deres kundeservice skal dette sendes ut en gang i året (i mitt tilfelle i Mai), så her må dere gå igjennom rutinene deres.

Det eneste livstegnet jeg har fått fra dere er at dere har trukket penger fra kontoen min. Så, i januar stoppet jeg avtalegiroen, i håp om at det ville provosere fram en papirfaktura, slik at jeg ville få vite hvor jeg skulle henvende meg.

Så, nå kom papirfakturaen (datert 1. februar, men tydeligvis sendt 6. februar), og den eneste informasjonen jeg får er nummeret på avtalegiroen og telefonnummeret 02002.

Så, da ringer jeg telefonnummeret som er oppgitt. Men i stedet for å kunne fortelle meg hvilken forsikring jeg har, må JEG visstnok fortelle dere hvilken forsikring jeg har. Jeg hadde allerede bestemt meg for å si opp forsikringen, så jeg ba uansett om å få forsikringen sagt opp.

Svaret var at det ikke kunne gjøres per telefon. Greit nok, det har jeg forståelse for. Men så måtte jeg spørre og grave for å få vite hvordan jeg skulle få sagt opp forsikringen.

Jeg skjønner dere gjerne vil holde på kunder, men dette er ikke måten å gjøre det på.

Til slutt fikk jeg vite at dere har et kontor i Valkendorfsgaten i Bergen, og at jeg kunne gå dit for å si opp forsikringen, og få det effektuert umiddelbart.

Nåh, hadde det vært så enkelt. I Valkendorfsgaten var de svært hyggelige og forståelsesfulle, men de visste lite om hvordan en skulle få sagt opp forsikringen. Og de hadde ikke noe informasjon om forsikringen min. De fant imidlertid til slutt et oppsigelsesskjema, som de fakset inn. Dog, siden jeg ikke har forsikringsnummeret, men bare nummeret på “betalingsavtalen” er jeg ikke sikker på om det ble gjort helt riktig.

Igjen, jeg skjønner dere gjerne vil holde på kunder, men dette er ikke måten å gjøre det på.

Edit: svar fra Sparebank1 SR-Bank